Tilbehør til Sybian

Når Sybian maskinen modtages medfølger der en masse forskelligt tilbehør. Her er lidt information om de forskellige ting og hvad de bruges til. Læs om de forskellige dele til maskinen ved at klikke på punkterne her under:

Læs om:

- Vaginal gummi stykkerne

- The Flattop - Det flade Vaginal gummi stykke

- Real Like overtræk

- The Slipper - Det sorte plastik stykke.

 

"Vaginal gummi stykker"

"Vaginal gummi stykkerne" er de "dildo-overtræk" som der sættes oven på maskinen. Disse fås i flere forskellige varianter:

 

   

  

Da "vaginal gummi stykkerne" der følger med Sybian maskinen er blødere end en almindelig penis medfølger der en fjeder per "vaginal gummi stykke", samt to hvide plastik pinde. Disse kan skiftes ud efter behov.

 

 

Ved brug af fjedrene bliver toppen af vaginal gummi stykket mere bøjelig og vil dermed følge med rundt med maskinens rotation. Ved brug af de hvide pinde vil vaginal gummi stykket blive mere fast og dermed vil der komme flere vibrationer fra Sybian maskinen op i toppen af vaginal gummi stykket. DU MÅ ALDRIG GØRE BRUG AF ROTATIONEN HVIS DETTE FØLES UBEHAGELIGT!

 

Vi beregner at 80 % af nye brugere er trygge ved at bruge vaginal gummi stykkerne. De øvrige 20 % gennemgår visse tilpasninger før de bliver trygge. Nogle gange er det nok at skifte størrelse. Logisk set er en mindre nemmere at føle sig tryg ved, men dette er ikke altid tilfældet. Prøv jer frem. Nogle gange kan løsningen være at læne sig fremover. (Se fig. 3)

Hvis du ikke føler dig tryg kan du bruge en af følgende tre muligheder:

1.

Brug det flade vaginal gummi stykke. På den måde kan du vende dig til din Sybian´s lyd og vibrationer uden at skulle have noget op i dig. (Ved brug af det flade vaginal gummi stykke får du kun klitoris stimulation) Du kan selv styre hvor stor stimulationen skal være alt efter om du presser dig ned mod vaginal gummi stykket eller ej. Forøg vibrationen langsomt til den passer dig!

2.

Forsøg at brug vaginal gummi stykket uden brug af pind eller fjeder.. Det gør at når vaginal gummi stykket er oppe i dig er det mindre fast!

3.

Prøv nu at sætte en fjeder i det vaginal gummi stykke du ønsker at bruge. Dette giver en meget mere fast, men alligevel bøjelig indføring. Brug den kun med vibrationer og ikke med rotation.

4.

Slå rotation til.. Begynd med langsom hastighed og øg den.

5.

Indsæt en plastik pind og brug samme fremgangsmåde som ved punkt 3 og 4. Plastikpinden gør vibrationerne mere kraftige og rotationen mere fast.

Maskinen er konstrueret til at ramme G-punktet. (Se fig. 1, 2, og 3.) Jo mere oprejst man sidder jo større stimulation af G-punktet. På den måde vælger du selv hvor stor den G-punkts stimulation skal være.

 

The Flattop - Det flade Vaginal gummistykke:

Hvis en ny Sybian bruger føler sig utryg ved at få de forskellige vaginal gummistykker op i sig, kan det flade vaginal gummistykke bruges. Det er godt for nye, da det kan være nødvendigt at gå langsomt frem i starten. Dette flade "vaginal gummistykke" kan på den måde være starten for mange nye Sybian brugere. Ved brug af dette flade "vaginal gummistykke" bør man følge instruktionerne som ved brug af det lille "vaginal gummistykke".

Nogle kvinder foretrækker at bruge det flade "vaginal gummistykke" under menstruationsperioden.

Dette flade "vaginal gummistykke" kan blive brugt på alle mulige måder – med eller uden tøj, som hurtig tilfredsstillelse eller til at vise Sybian frem for andre.

Ud over "the Flattop" findes der andre Vaginal gummistykker til Sybian maskinen. Du finder dem her.

 

Brug af Real like overtræk:

Disse overtræk er KUN designet til at passe til "medium vaginal gummistykket". BRUG IKKE DISSE OVERTRÆK TIL PENISFORLÆNGELSE!

Almindelig brug:

1.

Kom en smule vandbaseret glidecreme ud over kanterne på "medium vaginal gummistykket".

2.

Lad nu overtrækket glide ned over "medium vaginal gummistykket". Fronten af penis på overtrækket skal sidde modsat at det rillede område på "medium vaginal gummistykket".

3.

Hold overtrækket i en hånd og brug den anden hånd til at skubbe overtrækket godt fast over "medium vaginal gummistykket". Det kan være nødvendigt at skubbe på undersiden af "medium vaginal gummistykket" for at få overtrækket ordentlig på plads.

4.

Brug overtrækket med omtanke. Gøres dette kan der opnås gode resultater.

5.

Efter brug fjernes overtrækket. Dette gøres ved at tage godt fat i overtræk og "medium vaginal gummistykket" til dette deles. Materialerne kan klare dette.

6.

Rens, tør og opbevar delene til næste gang.

 

 

 

The Slipper - Det sorte plastik stykke!

 

Du får her leveret noget tilbehør som er designet til at give bedre klitoris stimulering for dem, hvis krop har brug for det. Der er mange som ikke har brug for det, mens der er andre som vil få større glæde af det. 

"The slipper" (Et solidt sort plastikstykke) bliver sat fast med veckro således at det kan tages af og på og kan flyttes frem og tilbage i længderetningen. Det er designet således at brugeren kan flytte det og dermed opnå bedst mulig klitoral kontakt.

Du vil få mindst kontakt ved at sætte hældnings enden ind først. (se fig. 1) Du vil få maksimum kontakt ved at sætte den med den lave ende først. (se fig. 2) Du kan flytte den frem og tilbage efter lyst (se fig. 3 & 4) 

Når du bruger slipperen vil det løfte det "vaginale gummistykke" således at det ikke ligger glat over kontaktstykket på Sybian maskinen.

Dette skulle ikke give nogle problemer.