Brugervejledning

Denne brugervejledning er udfærdiget af firmaet bag Sybian maskinerne, men oversat til dansk af parret bag siden her. I er velkommen til at printe manualen ud eller linke til siden her. Kopiering af tekst og billeder er ikke tilladt uden vores tilladelse.

 

Indledning

Vi anbefaler at du tager dig 5 minutter og læser manualen her grundigt igennem inden brug af Sybian maskinen. Gem denne vejledning, så den kan tages frem igen efter behov.

Tillykke med dit køb af en Sybian, den vil berige dit liv!

I brugsanvisningen gennemgås følgende punkter:

- Hvad kan en Sybian gøre for dig

- Sådan starter du op første gang

- Sådan placerer du dig selv på maskinen

- Sybian alene, uden din partner

- Sybian sammen med din partner

- Gode råd og teknikker

- Vaginal gummi stykkerne (Hvilket skal jeg vælge)

- Psykiske forberedelser

- Få fuld udnyttelse af din Sybian

- Multi orgasmer - En er ikke nok!

- Orgasme under samleje

- Tid på Sybian

- Forholdsregler ved brug af Sybian

- Årsager til ubehag ved brug af Sybian

Hele vejledningen bør læses igennem inden Sybian maskinen tages i brug.

 

Hvad kan Sybian gøre for mig?

A.

Seksuelle reaktioner og dermed muligheden for at opnå orgasme er en lærdom som alle kvinder skal igennem. For dem som endnu ikke har oplevet en orgasme, eller kun sjældent oplever en, kan Sybian maskinen være en hjælp. Brug af maskinen kan gøre det nemmere for en del kvinder at komme over de mentale barriere der blokkere for orgasmen. Den intense stimulation af det kvindelige underliv kan være en hjælp til at stimulere hende til orgasme. Det er dog en forudsætning at kvinden slapper af og finder en god position på Sybian maskinen. Hun skal kort sagt være afslappet og sidde behageligt.

B.

Hvis en kvinde har nemt ved at få orgasmer skulle Sybian maskinen uden problemer kunne give hende multi-orgasmer. Hun skal blot følge nogle bestemte teknikker som er beskrevet i manualen her.

C.

En større lystfølelse og mulighed for at få orgasme kan på længere sigt mærkes under det egentlige samleje. Så Sybian maskinen kan være en stor hjælp til dit sex liv.

D.

Nogle kvinder har en meget følsom klitoris og finder det ubehageligt med direkte berøring her. Ved brug af Sybian maskinen uden direkte berøring på Klitoris, kan det kvindelige underliv med tiden tilpasse sig, så klitoris igen kan berøres direkte eller ved oralsex uden kvinden føler ubehag.

Tilbage til indledningen

 

Sådan starter du op første gang!

Sådan benytter du Sybian maskinen - Trin for trin…

Inden du benytter maskinen er det vigtigt at du føler dig tryg ved den, så prøv at betjene den med Vaginal gummistykket på. Betjen knapperne på fjernbetjeningen så du ved hvordan de virker. 

Gør dig klar!

1.

Selvom du ikke føler behov for det bør du tisse af, inden brug af Sybian maskinen. Dette er MEGET VIGTIGT da der ellers kan opstå ubehag.

2.

Placer Sybian maskinen på et gulv med et tæppe på eller et håndklæde. Den kan også sættes på en seng med en hård madras. (DU MÅ IKKE BENYTTE SYBIAN MASKINEN PÅ EN VANDSENG) Man kan også hæve Sybian maskinen ved at sætte den på en stabil stol eller skammel. Her er det vigtigt at stolen eller det opjekt Sybian maskinen placeres på kan klare de rystelser maskinen fremkommer med når den kører. 

3.

Sæt fjederen eller plastikpinden i Sybian maskinen og i hullet på Veginal gummistykket.

4.

Sæt power kablet i Sybian maskinen og der efter i stikkontakten. Tænd på On på fjernbetjeningen for både rotation og vibration.

5.

Kom glidecreame på "Vaginal gummi stykket" inden brug.

Tilbage til indledningen

 

Sådan placerer dig selv på maskinen!

1.

Sæt dig med front mod fjernbetjeningen og glid langsomt og forsigtigt ned over "vaginal gummi stykket".

2.

Du skal sidde på en måde så "vaginal gummi stykket" er ordentligt oppe i dig. Du bør sikre dig at dine arme, ben og trusser er fri af maskinen så de ikke kommer i vejen under legen.

3.

Sæt dig på en måde så du sidder behageligt og afslappet. Manurer dig selv rundt så du sidder behageligt, du kan forsøge at læne dig forover eller bagover alt efter behov eller bare sidde oprejst, med ret ryg. Under legen kan det blive nødvendigt at du spræder dine skamlæber en smule.

4.

Start med rotation i langsom hastighed, følg med i bevægelserne og tilpas din krop, så du opnår mest nydelse.

5.  

Tilføj vibration når du føler dig klar til det, og find en hastighed for rotation og vibration der passer dig godt.

 

Tilbage til indledningen

 

Sybian alene uden en partner.

Det er ikke en nødvendighed at have en partner for at opnå tilfredsstillelse og orgasme.

Første gang du benytter Sybian maskinen anbefaler vi støtte op ad en seng, pude eller noget samligneligt i størrelsen som vist i tegning A her under. Du kan have kontrollen over maskinen ved hjælp af fjernbetjeningen som du holder foran dig under brugen af maskinen. Du foretrækker måske nogle puder mellem dig og sengen som vist i tegning B. På den måde ville du have noget at holde om og støtte dig til under legen. Bemærk venligst at dine knæ rammer gulvet og at dine fødder er bag dig. Normalt vil du benytte denne stilling når du benytter maskinen, om du har din partner med eller ej. Det er muligt at tage dine knæ op, og holde dine fødder nede, så du strækker ud i dine ben, men de fleste kvinder føler ubehag ved denne metode.

Hvis det er svært for dig at komme så langt ned på gulvet eller hvis det er ubehageligt at sidde overskrævs på Sybian maskinen på gulvet kan maskinen hæves ved at placere den på en stol eller lignende som vist i tegning C. Den perfekte højde vil variere fra den ene person til den anden, men vi anbefaler en højde på ca. 25 cm. Det vigtigste er at den stol eller forhøjning du bruger til at placere Sybian maskinen på må ikke kunne vælte eller tippe over. Forhøjningen skal være stabil. Forhøjningen skal kunne klare din og maskinens vægt, samt kunne modstå de vibrationer og rystelser maskinen udleder når den kører.

 

Sybian er designet så kvinden kan sidde oprejst. Det er vores opfattelse at flere kvinder skal lære at nyde denne overlegne stilling, som vil give dem mere varition i deres sexliv. Vi ved dog at mange Sybian brugere bruger maskinen liggene på ryggen. Efter indførsel i skeden, holdes Sybian maskinen op mod underlivet med hælene. Her efter kan kvinden justere maskinen med en hånd op og ned, så den har den rigtige indførsel og højde. Det vil blive nødvendigt at ligge puder under dine balder eller maskinen, for at finde den bedste comfortable stilling. Tegningerne D, E og F viser forskellige almindelige positioner som kan benyttes om Sybian maskinen er hævet eller ej.

 

En anden position som ikke er vist her over er at sætte hænderne på samme overflade som Sybian maskinen står på (fx. gulvet) Man kan have hænderne afslappet ned langs siden eller læne sig forover på skamlen som vist i tegning F. Her er kroppen mere for overbøjet hvor imod de andre tegninger viser at kvinden sidder mere oprejst. Du må selv afgøre hvad der er mest behageligt. Nogle kvinder er vilde med stor fleksibilitet og ønsker at afprøve forskellige positioner. Andre finder en favorit position og bruger kun denne. Bemærk at kontollen der styrer hastighed på rotation og vibration altid er så kvinden kan have den i hænderne.

Bliv ikke bange. Det tager tid at eksperimentere med Sybian maskinen. Seksuelle oplevelser skal læres, trænes og udforskes for at opnå det største udbytte. Hvis første oplevelse på en Sybian ikke bliver en succes, bør du prøve igen! Mange mennesker er meget uvidende om deres egen krop seksuelt eller føler skam over at eksperimentere seksuelt på grund af en forbi, fra en tidligere alder. “Lad os ændre alt det nu og skab noget fornyelse i dit sexliv” Den menneskelige krop er noget ganske smukt og naturligt. Noget der skal opleves og ses, ikke skjules.

Tilbage til indledningen

 

Sybian sammen med din partner

For de kvinder som har muligheden, foretrækker de ofte deres partners deltagelse i leg med Sybian maskinen. De fleste par bliver tændte af at benytte Sybian maskinen som en form for opvarmning inden sex. Maskinen kan således forbedre deres sexliv på mange måder og give dem flere varitioner.

Det er vores opfattelse at når et par benytter Sybian sammen, bør alt focus gå på kvindens nydelse. Alle de kærtegn du foretrækker med din partner under et normalt samleje kan benyttes sammen med Sybian maskinen. Din partner kan sidde eller knæle bagved eller foran dig, som vist på tegningerne her under. Han kan også stå foran dig. (ikke vist på tegning) Står han foran dig kan du give ham oralsex samtidig med brug af maskinen. Hvis han sidder på skamlen vil han sidde i en højde så hans ben går over dine. (Se tegning I) Han kan her viske frække eller søde ting til dig eller kærtegne din krop og dine bryster som I begge måtte foretrække det.

Vi anbefaler at I sidder sammen op ad en seng eller et andet object, så I har noget at støtte jer til hvis I skulle miste balancen imens I leger.

 

 

Fjernbetjeningen kan styres af jer begge to. I de fleste tilfælde vil du nok foretrække at din partner gør det så du kan koncentrere dig om nydelsen. Hvis din partner styrer fjernbetjeningen bør du fortælle ham om hvad du foretrækker eller I kan aftale en form for et signal system, sådan så han ved om hastigheden skal op eller ned. Måske ender det med du foretrækker at styre maskinen selv. Uanset hvad skal fjernbetjeningen være nær dig så du kan bryde ind om nødvendigt. Det er irreterende hvis du skal ændre din krops position på Sybian maskinen for at komme til fjernbetjeningen. (Af samme årsag er fjernbetjeningen ikke trådløs) Hvis din partner er bag dig bør fjernbetjeningen være foran dig som vist ovenover i tegning G og I. I kan ligge fjernbetjeningen på skamlen, sengen eller et hvilket som helst objekt foran hende. Hvis I sidder overfor hinanden bør fjernbetjeningen ligge til venstre eller højre for jer. Tegning J og L herunder viser at den ligger over partnerens lår.

Hvis din partner sidder foran dig, vil hans ben normalt gå over dine. Hvis han sidder på skamlen anbefaler vi at i sidder så tæt at hans ben kan omslutte dig som vist i tegning J og L her over. Undtagelsen for dette er hvis din foretrukne sybian stilling gør at du læner dig forover under legen. I dette tilfælde bør din partner sidde langt nok tilbagetrukket så du kan få plads til at læne dig ud mod ham.

Du vil måske foretrække at sidde tæt overfor hinanden som vist i tegning K. Her er det nødvendigt at placere Sybian maskinen og skamlen på en lav bænk. En sådanne kan være svær at skaffe. Vi anbefaler at i har benene som vist på tegningen for at opnå bedre støtte og balance.

 

De forskellige kategorier hvor partneren deltager:

 

A.

Oftest vil par vælge positioner hvor de kommer hinanden nær på en intim måde når de benytter Sybian maskinen. Dette er især godt for par hvor den seksuelle lyst i perioder er større hos kvinden end hos manden.

B.

Par kan bruge Sybian maskinen som en optakt til et egentlige samleje. Når kvinden er tændt, kan parret benytte Sybian maskinen i perioder (Ikke hele tiden) for at tilfredsstille hendes seksuelle lyster. Når hun er godt tændt kan parret fortsætte med et samlejet der oftest giver større tilfredsstilelse for begge parter. (Hvis begge parter foretrækker oralsex kan overgangen fra Sybian maskinen til det egentlige samleje hjælpes ved at han står foran hende når hun sidder på Sybian maskinen. På den måde kan hun udføre oralsex på ham.)

C.

Sybian kan også bruges som afslutningen på et samleje. Hvis manden får udløsning før hun er kommet kan Sybian maskinen afslutte et samleje på en frækt og tilfredsstillene måde for begge parter. (det er dog vigtigt at manden støtter om om kvindens Sybian leg efter hans udløsning, så hun ikke føler sig forladt) Resultatet af ovenstående er en tilfreds kvinde der ser frem imod den næste sexleg.

Tilbage til indledningen

 

Gode råd og teknikker:

 

Sybian bør altid placeres på en fast overflade. Bruger du maskinen på gulvet anbefaler vi at du har et tæppe under maskinen. Så ledes sikres det at rystelser fra maskinen ikke går ned i gulvet og samtidig skåner du dine knæ.

Sybian maskinen er sikret mod kropsvæsker så længe den benyttes med "Vaginal gummi stykkerne" monteret. Nogle kvinder ejakulere meget og producere meget væske under seksuel aktivitet. Dette er helt normalt. Da Sybian maskinen udvikler intens stimulation vil nogle kvinder opleve at de ejakulere og producere mere væske end normalt. Et håndklæde kan derfor være rart at have ved hånden.

Tilbage til indledningen

 

Vaginal gummi stykkerne! (Hvilket skal jeg vælge?)

Ved valg af det korrekte "Vaginal gummi stykke", vil det største ikke nødvendigvis være det bedste. Vi anbefaler nye at starte med "The Flattop". (Det Flade Vaginal gummi stykke. Dette leveres med Sybian maskinen når denne købes) Når man starter med "The Flattop" er det nemmere at vende sig til Sybian maskinens lyde og bevægelser. Samtidig kan du nemmere finde din fortrukne position.

Når du er klar til indtrængen bør du starte med en af de små "vaginal gummi stykker". Den indre rotation vil sammen med vibrationen frembringe en unik lystfølelse. Så snart du føler dig tryg ved denne størrelse kan du prøve et andet vaginal gummi stykke.

Du vil måske foretrække at varme "vaginal gummi stykkerne" op inden brug. Dette kan gøres ved at placere dem i en skål varmt vand, inden de placeres på maskinen.

Hvis Sybian maskinen deles af flere kvinder bør hver bruger have sine private "Vaginal gummi stykker". Dette er med til at sikre at en infektion ikke kan overføres fra en kvinde til en anden.

Det er meget vigtigt at benytte glidecreame ved brug af maskinen. Dog må OLIE BASEREDE PRODUKTER IKKE BENYTTES da de ødelægger "Vaginal gummi stykkerne" og kan forsage infektioner.

Tilbage til indledningen

 

Psykiske forberedelser:

Tilfredsstillelse efter et samleje hænger meget sammen med forspillet og den lyst og ophidselse som var optakten til samlejet. På samme måde er lystfølelsen og ophidselsen vigtig i forbindelse med brug af Sybian maskinen. Hvordan man opnår denne ophidselse er individuelt fra person til person. Du kan måske lide at læse erotiske bøger, fantasere om frække ting eller se frække film. Du kunne måske forstille dig at starte op sammen med din partner. Du bestemmer selv. Når du er tændt kan du udnytte Sybian til din fulde tilfredsstillelse. Du bør også tænke på omgivelserne. Er der for lyst eller for mørkt og ville du foretrække at gardinerne er trukket for når du leger? Ønsker du noget baggrunds musik osv? Sørg samtidig for at du kan lege i fred. Sluk mobiltelefonen og sørg for at børnene ikke kommer ind midt under legen. En god oplevelse på Sybian maskinen kræver du kan slappe af og føle dig tryg. Husk at finde den rette temperatur i rummet. Det er oftest bedst med et køligt rum. Hellere for koldt end for varmt.

Kom godt fra start!

Som det første bør du sikre dig at du sidder korrekt på "Vaginal gummi stykket". Sørg for at du ikke sidder oven på din ene arm eller sidder dårligt med dine ben. Du skal kunne sidde behageligt. Du kan presse dig ned mod sybian maskinen under brugen, men du bør altid sikre dig at det kun sker så længe det er behageligt. Så snart du bliver tryg ved brugen af Sybian vil du finde dine egen måde at benytte maskinen på. I starten anbefaler vi du starter rotationen og kun skruer op for en tredie del af hastigheden. Når du føler dig tryg ved dette kan du starte vibrationen og skrue op for en tredie del af hastigheden. Her efter kan du forøge hastigheden af rotationen til fuld hastighed. Til sidst kan du gradvist forøge hastigheden af vibrationen, hvis du føler for dette. Efterhånden som du kommer op i hastighederne skulle det gerne udløse en orgasme. Det er her vigtigt at lade maskine frem bringe orgasmen. Så du må ikke gå for hurtigt frem, Skru langsomt op i hastighed og lad orgasmen komme naturligt.

Tilbage til indledningen

 

Få fuld udnyttelse af din Sybian:

Hjernen er det primære seksuelle organ, men der findes to andre punkter hvor kvinder oplever en intens lystfølelse. Det er klitoris og G-punktet. G-punktet er placeret ved forvæggen i skeden. Klitoris sidder ved urinrøret i toppen af de kvindelige kønsorganer. Sybian er designet til at stimulere begge punkter. Ved at ændre på den position kvinden sidder på maskinen kan oplevelsen og stimulationen ændres gradvist af de forskellige områder. Her under er et par eksempler:

1. Ved at læne kroppen forover vil det øge presset og der med stimulationen af Klitoris. Dette opnås ved at Klitoris berører toppen af det nopret stykke af Vaginal gummi stykket. Ved at styre hastigheden i vibrationen på fjernbetjeningen har du fuld kontrol over hvor kraftig stimulig du ønsker på klitoris.

2. Ved at sidde oprejst eller skiftevis læne sig forover og bagover vil øge og sænke presset og dermed stimulig af G-punktet. Dette sker når "dildoen" (toppen af Verginal gummi stykket) berører G-punktet. Når du øger eller sænker hastigheden på rotationen giver det fuld kontrol af den indvendige stimulig af G-punktet.

3. Variation i hastighed på både rotation og stimulation kan forøge og forlænge lystfølelsen. Prøv fx. at sænke vibrationen gradvist, for der efter at hæve den igen. Dette kan ofte frembringe en ny orgasme, som at ride mod toppen af en bølge. På samme måde kan det også være en positiv oplevelse af at bibeholde vibrations hastigheden, men i stedet sænke og hæve rotationen.

4. I løbet af de første par minutter vil du sikkert føle at du skal tisse når toppen af Vaginal gummi stykket passerer og presser sig mod forvæggen af skeden. Dette kan virke generende og irreterende, men du kan her prøve at vende det til noget positivt og der med opnå en større lyst følelse. Start her med at slappe af så du ikke spænder i muskler og led. Du kan jo evt. teste om du kan tisse. Kan du ikke det vil intet ske, da du jo lige har afprøvet dette. Koncentrer dig her efter om at give slip og få det bedste ud af oplevelsen.

5. Selv om dette er listet til sidst, bør du måske starte med dette. Hvis du har andre metoder til at opnå orgasme på Sybian maskinen er punkt 5. ikke relevant for dig. Hvis du der imod har svært ved at slappe af og opnå orgasme på Sybian maskinen kan du starte med at onanere på almindelig vis til du er nær en orgasme. Når du er nær orgasmen, sætter du dig op på Sybian og starter. Dette skulle med sikkerhed kunne give dig en orgasme.

Tilbage til indledningen

 

Multi orgasmer - En orgasme er ikke nok!

Stop ikke efter første orgasme. For at få flere orgasmer er du nød til at tænke positivt. For det første skal du tro på at dette kan lade sig gøre. Hvis du fra start af siger at du ikke kan, kan du ikke. Du skal tro på du kan og tro på at du vil få mere end en orgasme. Denne holdning er vigtig at have med fra start af. Hvis du koncentrere og fantasere dig til den første orgasme, bør du fortsætte med koncentrationen og fantasierne. Du må ikke stoppe dine fantasier og koncentration. FORTSÆT SOM FØR... Hvis dette mislykkedes de første par gange må du ikke miste håbet. Næste gang du starter Sybian maskinen vil du igen være positiv og klar på at prøve igen. Prøv nogle eller alle teknikkerne som er beskrevet i emnet oven over på denne side, (Få fuld udnyttelse af din Sybian!) og bliv ikke bange for at skrue helt op for hastigheden. Som nævnt tidligere er hjernen det primære seksuelle organ. Det du tror kan lade sig gøre, kan lade sig gøre. Hvis du tror på det kan Sybian maskinen så ledes forbedre dit sexliv drastisk og der med evnen til at få orgasme. For nogle kvinder er stimulig lige efter en orgasme ubehageligt og direkte smertefuldt. Med Sybian maskinen kan du komme uden om dette ved at skrue ned for fx. vibrationen i en kortere periode, for så at skrue op igen. Dette kan frembringe endnu en orgasme. Der til er det igen vigtigt med en positiv indstilling. Tro på det kan lade sig gøre og det kan lade sig gøre. Hvis du lære at beherske ovenstående kan du få alle de orgasmer du vil. Sybian maskinen bliver ikke træt, mister erektionen eller lysten. Sybian klager ikke.

Tilbage til indledningen

 

Orgasme under samleje:

Mange kvinder ønsker sig at få orgasme under samleje, men har svært ved dette. Sybian maskinen kan på længere sigt hjælpe kvinder til at få orgasme under samlejet. Brug Sybian med vibration og rotation samtidig. Når du nærmer dig orgasmen slukkes for vibrationen. Forsøg her efter at opnå orgasme via rotationen alene. Lykkedes det ikke tændes vibrationen og forsøget gentages. Forsøger du et par gange uden held bør du stoppe og prøve igen en anden dag. Husk at ting tager tid. Du skal nok lære det hen ad vejen.

 

Tid på Sybian:

Det er forskelligt hvor lang tid kvinder bruger på Sybian maskinen. Nogle bruger kun få minutter og andre kan nemt bruge et kvarter eller mere. Vi anbefaler at man bruger den tid der skal bruges. Derfor bør man altid afsætte rigelig tid til leg på maskinen. Det er bedre at have en time til rådighed og kun bruge 10 minutter end at have 10 minutter, men godt kunne bruge en time.

Tilbage til indledningen

 

Forholdsregler ved brug af Sybian:

 For at sikre at du får det bedste ud af Sybian er der her nogle forholdsregler, som skal følges!

1.

Hvis du benytter Sybian på en blød overflade som fx. en seng bør du undgå at der er andre personer i sengen, da deres vægt kan få Sybian maskinen og dig selv til at vældte. Der ud over kan en pludselig uventet bevægelse resultere i ubehag efter brug af maskinen. Derfor anbefaler vi at du altid bruger maskinen på en fast overflade.

2.

Du må aldrig benytte Sybian uden et Vaginal gummi stykke på maskinen. Vaginal gummi stykket sikre at eventuelle kropsvæsker ikke kommer ned i maskinens elektroniske dele. Kører maskinen gennem længere tid uden Vaginal gummi stykke vil der opstå større slid på maskinen. Der med forkortes maskinens levetid.

3.

Sybian maskinen er fuldstændig sikret med kropsvæsker så længe Vaginal gummi stykket er placeret på maskinen. Maskinen skal dog holdes fra vand og må IKKE BENYTTES I EN VANDSENG ELLER PÅ ET BADEVÆRELSE. Det er tilladt at tørre maskinen af med en fugtig klud.

4.

Det anbefales ikke at benytte elektriske apperater i tilfælde af tordenvejr. Samme forholdsregler gælder for Sybian maskinen. Tordner det bør du tage maskinen ud af stikkontakten.

5.

Man har endnu ikke fundet ud af om brug af Sybian maskinen kan skade fostret i forbindelse med graviditet. Derfor skal man IKKE BENYTTE SYBIAN UNDER GRAVIDITET ELLER HVIS MAN PRØVER AT BLIVE GRAVID!

6.

Brug ikke Sybian hvis du går med pacemaker eller andre hjælpemidler.

7.

Brug ikke Sybian hvis du har en kønssygdom, infektion eller ubehag i skridtet.

8.

Sybian er ikke testet og godkendt til anal brug. Dog kan verginal gummi stykket med dobbelt "dildoen" benyttes både Verginalt og analt.

9.

Brug ikke Sybian hvis du er påvirket af alkohol eller stoffer.

10.

Du bør undgå at benytte Sybian efter et stort måltid. Dette kan virke ubehageligt i maveregionen.

11.

Hvis du har nogen form for hjerteproblemer, eller hyppige medicinske problemer, bør du konsultere din læge før brug.

 

Årsager til ubehag ved brug af Sybian!

1.

Hvis du sidder forkert på maskinen kan du få ubehag. Prøv at læne dig for over, til du finder en bedre position.

2.

Vaginal gummi stykket du benytter er for stort. Prøv et mindre vaginal gummi stykke i starten. Senere kan du evt. gå op i størrelse.

3.

En fuld blære kan være generende. Sørg for at tisse af inden brug af Sybian maskinen.

Tilbage til indledningen